Pravno obavještenje

Svi proizvodi i marke koje su predstavljene na ovom sajtu pripadaju njihovim odgovarajućim kompanijama kao registrovani zaštitni znakovi. Informacije na ovom veb sajtu ne nužno odražavaju stavove sus.ba. One su pružene isključivo u edukativne svrhe i ne predstavljaju profesionalne, medicinske ili zdravstvene savete, niti dijagnoze, te ne bi se trebale shvatiti kao takve. Informacije na ovom sajtu nisu sastavili ili proverili medicinski stručnjaci i treba ih koristiti na sopstveni rizik. Te informacije ne bi trebalo nimalo interpretirati kao medicinske savete ili koristiti za sprečavanje, dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti. Molimo vas da pažljivo pratite uputstva na etiketi svakog proizvoda koji kupujete. Uvek se posavetujte sa vašim lekarom pre upotrebe bilo kog proizvoda prikazanog na ovom sajtu.

Neophodno je da čitate i sledite uputstva na etiketi svakog proizvoda koji kupite. Uvek se posavetujte sa vašim lekarom pre nego što koristite bilo koji proizvod sa ovog sajta. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od efikasnosti svakog proizvoda.

Otkrivanje povezanosti: U skladu sa federalnim zakonom, Savezna trgovinska komisija zahteva da se otkrije svaka povezanost koja donosi naknadu bilo kada. sus.ba učestvuje u različitim programima afilijacionog marketinga, što znači da sus.ba može primiti proviziju za kupovine izvršene putem linkova na našem sajtu. Ponekad nam kompanije čak šalju besplatne proizvode na recenziju.

Web stranica “sus.ba” sadrži linkove ka odvojenim člancima i komentarima. Neki od njih su afilijacioni linkovi, što znači da kada kupite proizvod putem jednog od naših afilijacionih linkova, mi možemo dobiti proviziju.

Ipak, uvek se trudimo da budemo nepristrasni i da preporučimo samo proizvode, savete ili usluge za koje verujemo da mogu biti korisni našim čitaocima.

U svakom slučaju, uvek se trudimo da sledimo našu misiju:

“Da pružimo precizan i koristan sadržaj koji pomaže pojedincima da pronađu zadovoljstvo u svom ličnom životu i da pravilno odaberu proizvod koji odgovara njihovim potrebama.”

Honorari koje primamo pomažu nam da održavamo i unapređujemo sajt sus.ba. Nivo honorara koji primamo ne utiče na konačnu cenu kupljenih proizvoda.